Problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning ontstaan meestal door inwatering waardoor het onderliggende hout aangetast wordt Slecht onderhoud of onvakkundig en dikwijls te laat uitgevoerd schilderwerk is hiervan de oorzaak. In sommige gevallen kan het zijn dat het onderliggende hout zo is aangetast dat reparatie of zelfs vervanging van het hout noodzakelijk is. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk. Aantasting van het hout is meestal te herkennen aan blaasvorming, verkleuring en het loslaten van de verf.

Wij zijn gespecialiseerd in het herkennen en repareren van aangetaste en verrotte delen van het hout. Ten eerste is het natuurlijk zaak om het zover niet te laten komen en te zorgen voor een goed regulier onderhoud. Met goed regulier onderhoud bedoelen wij minimaal om de 3 tot 5 jaar inspectie en herstellen van de zwakke plekken in de verf.

Hiermee kunt u grote reparaties voorkomen en daardoor bespaart u uiteindelijk op de kosten. Wist u dat wij deze reparaties ook voor u kunnen doen. Hiermee onderscheiden wij ons van andere schildersbedrijven. Schilderen en herstellen of vervangen in 1 hand zonder tussenkomst van derden!

* Reparatie houtrot met Sigma Flexidur Repair
* Speciaal opgeleide medewerkers in het herstellen van houtrot
* Eigen timmerlui indien reparatie niet meer mogelijk is.
* Complete of gedeeltelijke vervanging van houten delen.
* Vervanging van glas en aanpassing kozijn indien nodig.

Vrijblijvende offerte

Vraag nu mijn gratis offerte aan!

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.