Wij kennen het belang van goed en gedegen buiten schilderwerk. Het eindresultaat bepaalt namelijk in grote mate niet alleen het uiterlijk, maar vooral het behoud van uw huis. Natuurlijk heeft u alleen het beste resultaat als de ondergrond goed wordt voor behandeld, zo kunnen wij houtrot verwijderen zodat het resultaat als nieuw is! 

Het schilderwerk aan de buitenkant van de woning is belangrijk om het oppervlak te beschermen tegen de weersinvloeden. Met een juiste beschermlaag, zal er minder snel schade ontstaan. Er is dus veel belang bij gebaat om het buiten schilderwerk goed en tijdig uit te voeren.

We zullen daarom toelichten wat het belang precies is en waar op gelet moet worden bij het uitvoeren hiervan. Het inschakelen van een buitenschilder is hierin een goede stap.

Wij gaan professioneel te werk en geven goede adviezen. Wij werken met één, vast contactpersoon. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Zo maken wij onder andere gebruik van de verven van Sigma. Dit staat garant voor jarenlang plezier. Bent u particulier en heeft u een huis van 2 jaar of ouder? Profiteer dan!

Vrijblijvende offerte

Vraag nu mijn gratis offerte aan!

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.