Pleisterwerk is een dunne gips laag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw  woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten.

Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex. Dit kan met een airless spuit of met een verfroller. Ook kunt u kiezen voor spachtelputz als afwerking. Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Ons vakmanschap staat garant voor spiegelgladde muren!

Wat is pleisterwerk?

Pleisteren is een andere naam voor glad stucwerk. Tijdens het pleisteren van wanden of plafonds word er als toplaag een dun ‘papje’ op de muur of plafond aangebracht. Dit in combinatie met wat water zorgt ervoor dat u wanden of plafonds een gladde uitstraling krijgt. Door de strakke uitstraling is het ideaal om deze manier van wand- of plafondafwerking toe te passen op verschillende plekken in het huis.

Verschillend afwerkingsmogelijkheden

Pleisterwerk is op veel plaatsen in het huis of kantoor aan te brengen. Ook is het mogelijk om met dit stucwerk stijlvolle effecten te bereiken. Mede door de diversiteit aan kleur en stijl kunnen wij voor iedere woning of bedrijfspand een passende uitstraling creëren. Wij leggen u graag uit wat er bij Schilder Stucadoors mogelijk is.

Pleisterwerk badkamer

Door de strakke uitstraling is het mogelijk het eindresultaat te laten zoals het is. Het geeft rust en ruimte en dat is ideaal voor plekken als de badkamer. Door de strakke ondergrond is het ook mogelijk deze meteen of later af te werken met tegels.

Pleistwerk plafond

Ook voor plafonds in uw woning of kantoor is pleisterwerk ideaal. Zoals eerder gezegd geeft het een uitstraling van rust en ruimte. Dit is belangrijk in woon- en werkomgeving. Ook kunt u er weer voor kiezen om de plafonds verder af te werken met verschillende soorten stuc- of schilderwerk.

Vrijblijvende offerte

Vraag nu mijn gratis offerte aan!

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.