Blog – Sidebar

M-Buijs Schilderwerken = Trots om sponsor te zijn van korfbal vereniging KCC.
oktober 30, 2020

M-Buijs Schilderwerken = Trots om sponsor te zijn van korfbal vereniging KCC.

Wij zijn super trots om ons bedrijf te zien hangen langs de velden van korfbal vereniging KCC uit Capelle aan den IJssel. Ook hebben wij er voor gekozen om de trainingspakken te sponseren van KCC 3 dat komt uit in de reserve overgangsklasse, M-Buijs Schilderwerken zal je dus nu ook langs de korfbal velden zien,…

Renovliesbehang plakken of sauzen?
december 21, 2018

Renovliesbehang plakken of sauzen?

Gaat u een nieuwbouwhuis kopen of heeft u er al 1 gekocht en zoekt u nog iemand om renovliesbehang te plakken en te sauzen?

Bent u benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Renovlies behang
december 19, 2018

Renovlies behang

Renovlies bestaat al heel lang. Vroeger werd het veel toegepast bij renovaties. Oude wanden voorzien van een laag renovatievlies zorgt ervoor dat de muren er weer goed uit zien er weer een tijd mee kunnen.

Binnen schilderwerk
december 13, 2018

Binnen schilderwerk

Het schilderen van binnenwerk zoals wanden, ramen en deuren doen wij met grote zorg. Wij werken zorgvuldig met zo weinig mogelijk overlast.

Buiten schilderwerk
november 16, 2018

Buiten schilderwerk

Wij kennen het belang van goed en gedegen buiten schilderwerk. Het eindresultaat bepaalt namelijk in grote mate niet alleen het uiterlijk, maar vooral het behoud van uw huis. Natuurlijk heeft u alleen het beste resultaat als de ondergrond goed wordt voor behandeld, zo kunnen wij houtrot verwijderen zodat het resultaat als nieuw is!

Houtrot reparatie
november 12, 2018

Houtrot reparatie

Problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning ontstaan meestal door inwatering waardoor het onderliggende hout aangetast wordt Slecht onderhoud of onvakkundig en dikwijls te laat uitgevoerd schilderwerk is hiervan de oorzaak.

Pleisterwerk
oktober 27, 2018

Pleisterwerk

Pleisteren is een andere naam voor glad stucwerk. Tijdens het pleisteren van wanden of plafonds word er als toplaag een dun ‘papje’ op de muur of plafond aangebracht.