Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij

WIE ZIJN WIJ

M-Buijs Schilderwerken

Mijn naam is Mickeal Buijs, sinds november 2018 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: M-Buijs Schilderwerken.

ik ben al meer dan 10jaar actief als schilder. ik ben een alround schilder.

voor het schilderen van  binnen- en buitenwerk ben je bij ons op het juiste adres.  Ook hebben wij  ruimschoots ervaring in het aanbrengen van behangwerk, zoals renovlies behang of fotobehang.

 

0 +
Projecten Compleet
0
Tevreden Klanten
0
Binnenwerk
0
Buitenwerk

ONZE VISIE

Schilderen op maat

Als u op zoek bent naar een erkende schilder omgeving Rotterdam, dan bent u ons aan het juiste adres.

We zijn gespecialiseerd in binnen en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies. Appartementen, tussenwoningen, villa’s, bungalows, bedrijfsruimtes, kantoren, schoolgebouwen … wij geven het schilderwerk in uw woon- of werkruimte de kleur en uitstraling die u wenst.

Onze Diensten

Binnen schilderwerk

Goed onderhoud in uw woning is belangrijk om schimmels, vocht of slijtage te voorkomen. Ik werk uitsluitend met verf van de allerbeste kwaliteit om zo een langdurig resultaat te kunnen borgen. Wist u al dat voor schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar slechts 9% btw in rekening wordt gebracht? Hierdoor profiteert u van een lager tarief op het onderhoud van uw woning.

Straat- en wijkkorting

Heeft u, samen met uw buren of meerdere personen in dezelfde wijk, behoefte aan mijn diensten? Dit kan financieel extra aantrekkelijk uitpakken. Neem, voor meer informatie, gerust contact met mij op.

Buiten schilderwerk

Schilderwerk is belangrijk voor de conditie van uw woning, hierdoor behoudt het gebouw (meer)waarde. Vanwege verschillende weersinvloeden heeft uw woning veel te verduren. Vakkundig en tijdig onderhoud kan bijvoorbeeld houtrot voorkomen. Ook bevordert het de duurzaamheid van een pand. Ik werk uitsluitend met verf van de allerbeste kwaliteit om zo een langdurig resultaat te kunnen borgen.

Behangwerk

Of het nou gaat om fotobehang, renovlies behang, of elk ander type behang: ook daarvoor kunt u terecht bij M-Buijs schilderwerken.

Ons Team

Mickael Buijs

Eigenaar