Projecten

Ontdek op deze projectenpagina een selectie van mijn recente werk en laat je inspireren door de transformaties die ik heb gerealiseerd. Dit zijn schilderklussen in Rotterdam en omgeving.

Bekijk wat eindresultaten van mijn Buitenschilderwerk.

Bekijk een deel van mijn Binnenschilderwerk.

Bekijk wat recent werk van het Behangen.

Wat mijn klanten zeggen...

Lees hier hoe mijn klanten mijn diensten hebben ervaren.

Joyce van Straten
Joyce van Straten
2023-06-01
Echt een vakman, onze nieuwbouwwoning is vakkundig door Mickeal behangen en geschilderd en het resultaat is prachtig. De communicatie is erg prettig en Mickeal komt zijn afspraken na. Ook de aftersales is erg goed. Een aanrader dus! Wilco en Joyce
Thijs van Driel
Thijs van Driel
2022-03-21
Mickeal (Eigenaar van M-Buijs Schilderwerken) heeft samen met zijn collega mijn nieuwbouw appartement volledig behangen met renovlies waarna zij het hele huis hebben geverfd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de werkwijze van Mickeal, hij houdt zich netjes aan de afspraken en denkt met je mee. Hij doet er alles aan om je tot een tevreden klant te maken. Voor eventuele volgende klussen zal ik zeker Mickeal weer contacten! Mickeal bedankt!
Vero Singh
Vero Singh
2022-02-23
Wij hebben Renovlies laten aanbrengen in de gehele nieuwbouw woning. In het begin was ik erg sceptisch over Renovlies, maar het resultaat is top! Geen naden te zien!
Mandy van Genderen - Schellevis
Mandy van Genderen - Schellevis
2022-02-16
Wij zijn super tevreden over M-Buijs Schilderwerken! Hij heeft ons huis voorzien van renovlies en sauzen en het ziet er super netjes en strak uit. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen!
swaghoven18
swaghoven18
2022-01-16
Een fijn bedrijf en maakt waar wat het beloofd. Goede communicatie en het werk wordt top opgeleverd. Het bedrijf van Mickeal Buijs maakt er ook geen probleem van om nog een s terug te komen om de puntjes op de I te zetten. Kortom, wil je iets degelijks en waar voor je geld dan raak ik zeker M-Buijs schilderwerken aan.
Soof L
Soof L
2022-01-12
Ik kan M-Buijs van harte aanbevelen en zal hem bij een volgende (schilder en renovlies)klus zeker weer benaderen. Mickeal (eigenaar) is een vriendelijke, professionele man waar je op aan kunt. Wat wij top vinden aan Mickeal is zijn flexibiliteit, communicatie en uiteraard z'n schilderwerken. Mickeal, nogmaals bedankt voor al je werk die je in ons nieuwbouwhuis hebt gestopt.
Wesley (Wesley)
Wesley (Wesley)
2021-11-23
Ik was op zoek naar een schilder die duidelijk was in zijn prijzen, een goede communicatie had naar zijn klant, flexibel was, en goed in zijn vak. Dit alles heb ik gevonden bij M-Buijs Schilderwerken. Zeer tevreden over alles geweest, vragen werden altijd netjes en snel beantwoord. Over het eindresultaat zijn wij dik tevreden. Na deze klus om het interieur van behang en verf te voorzien komen wij zeker terug als het exterieur moet worden gedaan. Echt een aanrader voor iedereen die duidelijkheid wilt hebben inclusief een mooi eindresultaat.
Nathalja Zwanenburg
Nathalja Zwanenburg
2021-11-22
Top bedrijf zeker een aanrader goede kwaliteit geleverd netjes afgewerkt
van Beuzekom
van Beuzekom
2021-09-17
Zeer tevreden. Nette prijzen. En werkt netjes. Leverd mooi werk.

Van buiten tot binnen, jouw thuis weer als nieuw.

Bel voor vragen

Vrijblijvende offerte

Vraag nu mijn gratis offerte aan!

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.