Het schilderen van binnenwerk zoals wanden, ramen en deuren doen wij met grote zorg. Wij werken zorgvuldig met zo weinig mogelijk overlast. Zo dekken we alles netjes af en ruimen iedere dag onze spullen op. Wij volgen de nieuwste woontrends op de voet en kunnen u desgewenst advies geven omtrent kleurstellingen.

Wij werken met hoogwaardige producten en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar ook een uitstekende reputatie opgebouwd in de schilders branche. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van de verven van Sigma. Deze verf staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid (zoals kleurechtheid, waar andere verf nogal eens snel verkleurt). Wij geven garantie op het schilderwerk. Wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Aarzel daarom niet maar neem contact met ons op. U wilt toch ook kwaliteit die garant staat voor vele jaren plezier?

Om te beginnen willen we duidelijk hebben waar binnen schilderwerk voor staat. Zoals in de titel al word aangegeven, gaat het om schilderwerk aan de binnenkant, waar het weer dus geen invloed op kan hebben. Voornamelijk voor het soort verf is dit een wezenlijk verschil tegenover buitenschilderwerk.

Soorten binnenschilderwerk

Er zijn meerdere oppervlaktes die vallen onder het binnenschilderwerk. Ieder soort schilderwerk heeft zijn eigen kenmerken en aandachtspunten nodig. Om alles correct uit te kunnen voeren, is het belangrijk om per onderdeel specifiek in te lezen. Hieronder hebben we de meest voorkomende klussen opgesomd. Lees meer over het onderwerp door op de term te klikken.

Zoals hierboven werd aangegeven, zullen de kosten hiervoor ook uit een kunnen lopen. Daarom is het slim om de klus voor te leggen bij ons

Spuiten of sausen van de muren?

Er zijn twee methodes om de muren van een nieuwe verflaag te voorzien. We zullen hier dan ook de verschillen bespreken tussen de volgende methodes:

  1. Latex spuiten
  2. Sauzen

We zullen de twee voornaamste verschillen benoemen. Natuurlijk hebben beide methodes specifieke kenmerken.

Het verschil zit hem vooral op de manier van aanbrengen. Door latexverf op de muur te spuiten, kan er sneller een groot oppervlakte worden gedaan. Door de snelheid hiervan zullen de kosten per m2 lager liggen dan bij het sauswerk.

Doordat er bij het verfspuiten een dunnere laag wordt aangebracht, is het onderliggende oppervlakte nog beter zichtbaar. De dunne laag die wordt aangebracht kan namelijk geen oneffenheden wegwerken. Dit is dan direct het grote voordeel bij sauswerk. Door een kleine structuur aan te brengen hoeft de muur niet 100% egaal te zijn. Dit komt dus neer op minder voorbereiding.

Afhankelijk van de huidige muur kan er daarom dus een overweging gemaakt worden. Op het moment dat de muur al geheel egaal is, dan is het kiezen voor latex spuiten een goede oplossing!

Vrijblijvende offerte

Vraag nu mijn gratis offerte aan!

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een offerte op te stellen.